Acasă Economic Încep lucrările la Radisson Blu, primul hotel international de top din Timișoara

Încep lucrările la Radisson Blu, primul hotel international de top din Timișoara

1405
DISTRIBUIȚI

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar ISHO, a obținut autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu din cartierul ISHO din Timișoara. Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare. Investiția este una de referință în ceea ce privește excelența în servicii pe piața locală. Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2021, an în care orașul va fi Capitală Culturală Europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant și un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcționa 24/7 precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii.

Hotelul va putea oferi un cadru deosebit evenimentelor business ale orasului, dar și evenimentelor private. Astfel, va dispune de un centru de conferințe ultramodern, săli de întâlniri, precum și de un amplu spațiu de leisure și un ballroom elegant.

“Este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase investiții din Timișoara și regiunea de vest în zona serviciilor. Demonstrăm astfel că dezvoltarea polului nostru de business în jurul proiectului ISHO reprezintă o oportunitate reală pentru atragerea unor investitori de mare anvergură în oraș. Timișoara va avea un hotel internațional, care va deveni o referință în regiunea noastră și care va contribui la dezvoltarea orașului prin facilitățile oferite”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Hotelul va fi o componentă integrantă din ambițiosul proiect imobiliar mixt ISHO din Timișoara care curpinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație.

Hotelul este o investiție importantă pentru cel mai mare oraș din zona de vest a țării, iar dezvoltarea va realizată de Mulberry Development, dezvoltatorul ISHO. Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la 4 hoteluri Radisson Blu și 1 hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu și Gaivoronschi, Timisoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania.

Prin amplasamentul excelent, în zona centrală a orașului, noul Radisson Blu, va deservi nu doar segmentul de business, ci și cel turistic care are toate premisele să crească atât cantitativ, cât și calitativ.

Comentarii

comentarii