Acasă Actualitate Încep lucrările la sensul giratoriu din centrul comunei Dudeştii Noi

Încep lucrările la sensul giratoriu din centrul comunei Dudeştii Noi

DISTRIBUIȚI

Lucrările la sensul giratoriu din centrul comunei Dudeştii Noi au demarat, acestea fiind parte a unui proiect derulat prin intermediul Consiliului Judeţean Timiş. Investiţia este binevenită, având în vedere multiplele accidente rutiere produse în zona Bisericii Romano-Catolice.

Valoarea lucrărilor, achitate din bugetul propriu al administraţiei judeţene ajung la 1,4 milioane de lei, la care se adaugă 140.000 de lei costurile proiectării şi 20.000 de lei asistenţa tehnică, iar termenul de realizare este de şase luni.

Lucrarea este necesară întrucât razele de racordare la drumul judeţean ale drumului comunal şi ale străzii rurale principale sunt mici şi insuficiente, mai ales în cazul autovehiculelor lungi sau articulate care părăsesc traseul drumului judeţean şi îşi continuă deplasarea pe aceste drumuri. De asemenea, inserţia autovehiculelor de pe drumul comunal şi strada rurală principală se face în prezent cu dificultate din cauza traficului de pe drumul judeţean, ceea ce poate periclita siguranţa participanţilor la trafic.

Comentarii

comentarii