Acasă Actualitate Încep pregătirile pentru Târgul de Paşte

Încep pregătirile pentru Târgul de Paşte

400
DISTRIBUIȚI
Reprezentanţii municipalităţii timişorene anunţă că au demarat deja pregătirile pentru ediţia din acest an a Târgului de Paşte, după ce târgurile trecute au înregistrat un real succes printre timişoreni. Astfel, în perioada 5 martie – 11 aprilie, cea de-a treia ediţie a Târgului de Primăvară îşi deschide porţile în aceeaşi locaţie, adică Piaţa Operei. „Comercianţii care doresc să participe la Târgul de primăvară, pot depune solicitări în perioada 8-19 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, camera 12, la Centrul Consiliere Cetăţeni”, spune viceprimarul Timişoarei Adrian Orza.

Solicitanţii vor completa un formular pe care îl vor primi de la camera 12, în momentul depunerii dosarului. Pe lângă acest formular, dosarul va mai cuprinde: copie xerox după actele firmei, listă cu produsele comercializate, fotografii ale produselor atât în format electronic cât şi pe suport de hârtie, fotografii cu căsuţele, în cazul în care comerciantul deţine căsuţa. “Dosarele incomplete vor fi descalificate!”, atrag atenţia reprezentanţii Primăriei Timişoara. Comercianţii trebuie să precizeze şi detaliile tehnice referitoare la necesarul pentru buna funcţionare (curent electric, apă şi altele). Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare. Înaintea deschiderii Târgului, comercianţii vor semna un contract prin care li se vor impune anumite condiţii obligatorii: respectarea orarului de funcţionare între 11-22, aprovizionarea numai între anumite intervale orare, obligativitatea personalului de deservire de a purta ecusoane cu numele, iar denumirea firmei să fie etalată la vedere, marfa expusă să fie doar în perimetrul locaţiei stabilite şi nu pe mai mult de un metru în faţa standurilor, pe domeniul public.
Pe lângă obişnuitele căsuţe în care comercianţii vor expune produsele de sezon (ouă încondeiate, cozonaci, pască, flori, icoane, decoraţiuni şi ornamente de sezon), în Piaţa Operei va fi amenajat din nou un cuib uriaş cu ouă colorate şi iepuraşi vii. În plus, în centru vor fi organizate diferite manifestări artistice, pe durata întregului târg.
 

Comentarii

comentarii