Acasă Administraţie Începând de marți, vor putea fi cumpărate online și abonamentele TimPark pentru...

Începând de marți, vor putea fi cumpărate online și abonamentele TimPark pentru rezidenți și pentru vehicule electrice

DISTRIBUIȚI

Începând de marți, 31 mai, vor putea fi cumpărate online două noi tipuri de abonamente Timpark: probabil cel mai popular – cel de rezidenți și cel pentru vehicule electrice. Recent, consilierii locali au aprobat și o modificare la regulament astfel încât abonamentele rezidențiale să poată fi făcute pentru mașinile de serviciu.

„Acestea vor putea fi achiziționate prin intermediul site-ului https://www.timpark.ro/, unde sunt deja disponibile abonamentele de uz general pentru Zonele I, II și III și cel mixt. Tranzacția va putea fi realizată prin intermediul unui card bancar și va fi condiționată de transmiterea documentelor necesare pentru eliberarea abonamentului de rezident. Angajații Timpark vor verifica documentele și vor elibera abonamentul. Până la automatizarea completă a procesului, va fi posibil să existe un decalaj de câteva zile între depunerea cererii și eliberarea abonamentului, impus de numărul de cereri care se înregistrează pe site. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să-l luați în calcul”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Aceștia mai amintesc că pentru eliberarea abonamentului de rezident este nevoie de: actul de identitate (inclusiv mențiunea privind stabilirea reședinței pentru persoanele care nu au domiciliu în Timișoara) și certificatul de înmatriculare al vehiculului cu inspecția tehnică periodică valabilă. 

Suplimentar, sunt necesare: 

  • certificatul de căsătorie pentru persoanele care solicită un abonament rezidențial pentru un vehicul deținut de soțul/soția acestora
  • certificatul de naștere pentru persoanele care solicită un abonament rezidențial pentru un vehicul deținut de o rudă de gradul I sau 
  • o dovadă din partea proprietarului entității juridice pentru persoanele fizice care solicită un abonament rezidențial pentru un autovehicul înmatriculat pe persoana juridică respectivă.

Abonamentul rezidențial se poate elibera pentru un singur autovehicul/persoană și nu este transmisibil.

Comentarii

comentarii