Acasă Cultura Începe Bookfest 2019 – patru zile de sărbătoare a cărții, la Timișoara

Începe Bookfest 2019 – patru zile de sărbătoare a cărții, la Timișoara

361
DISTRIBUIȚI

Salonul de Carte Bookfest Timișoara începe joia viitoare la Centrul de Afaceri și va fi deschis până duminică. Intrarea este liberă. Vizitatorii sunt așteptați cu lansări în premieră națională, sesiuni de autografe, reduceri substanțiale, jocuri de perspicacitate pentru copii, dar și un recital de jazz poetry

Salonul de Carte Bookfest propune săptămâna viitoare publicului timișorean patru zile de sărbătoare a cărții, alături de unele dintre cele mai importante personalități culturale ale momentului, la Centrul Regional de Afaceri, din Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr 22, vizavi de Sala Olimpia.

Circa 40 de expozanți, cele mai importante edituri și distribuitori de carte din România vor fi prezenți la această ediție, cu o ofertă de peste 25.000 de volume dar și reduceri substanțiale ce variază între 10 și 80% față de prețul normal practicat de edituri.

Totodată peste 30 de evenimente sunt programate în timpul Salonului de Carte Bookfest iar acestea vor prilejui iubitorilor de carte întâlniri memorabile dar și sesiuni de autografe de la personalități marcante ale culturii românești contemporane: Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Șerban Foarță, Cristian Tudor Popescu, Radu Paraschivescu, Sebastian Lăzăroiu, Tatiana Niculescu, Dan Pavel, Marcel Tolcea, Smaranda Vultur și mulți alții.

Comentarii

comentarii