Acasă Politica Începe competiţia internă din USR Timiş pentru stabilirea candidatului la postul de...

Începe competiţia internă din USR Timiş pentru stabilirea candidatului la postul de preşedinte al CJT

987
DISTRIBUIȚI

Candidatul USR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş se va decide pe modelul Dominic Fritz, în cadrul unei competiţii interne. Cristian Moş, preşedintele filialei judeţene a partidului a anunţat că şi-a depus candidatura pentru acest post, în primă instanţă în competiţia internă, ulterior urmând să candideze împotriva altor membri interesaţi de acest post.

„Astăzi îmi anunț candidatura internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în interiorul USR-ului. Sper să se înscrie și alți colegi în campania internă. Consider că prin experiența mea de management și pe care o am în spate pot să schimb fața județului, să fac un altfel de județ, să fac ceea ce Călin Dobra și Titu Bojin nu au reușit. Cred că județul Timiș poate fi acel județ dat ca exemplu în toată România”, a spus, miercuri, Cristian Moș.

Modul de desemnare a candidatului partidului la postul amintit va fi unul pur democratic.

„Săptămâna trecută am votat calendarul pentru candidaturile la consiliul județean și președintele Consiliului Județean Timiș. Vom începe înscrierile în interiorul partidului începând cu 2 decembrie, vom avea o perioadă de înscrieri, unde orice membru din interiorul USR se poate înscrie pentru candidatură. Vom avea o perioadă de campanie internă și în 15 februarie vom avea conferința județeană, unde vom alege candidatul nostru la președinția consiliului județean și a consilierilor județeni. Din partea USR și din partea Alianței USR-PLUS nu vom avea candidați care au fost vicepreședinți de consilii județene, primari, viceprimari, consilieri, vom avea doar oameni noi, care au demonstrat pe plan profesional. Acești oameni au avut șansa să demonstreze, să arate ce pot să facă pentru județe, ceea ce în clipa de față arată că nu au putut sau nu au vrut să facă”, a mai subliniat Cristian Moș

Comentarii

comentarii