Acasă Cultura Începe Festivalul de proză scurtă, la Timișoara

Începe Festivalul de proză scurtă, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

În mașină, în metrou, în tren sau în parc, proza scurtă e o paranteză între gânduri, un intermezzo între două acte. Autentică, accesibilă și deloc perimată, se dovedește un remediu scurt și intens care, administrat în doze moderate, poate crește nivelul de serotonină și toleranța în fața plictiselii și a zilelor lungi și angoasante.

Festivalul de proză scurtă are loc în perioada 11 -13 aprilie sub un format nou, mult mai generos, ce adună 30 de scriitori & scriitoare, 8 moderatori și muzicieni, în 4 orașe: București, Cluj, Iași și Timișoara.

”Încercuiți în calendar intervalul 11-13 aprilie pentru Timișoara și haideți să celebrați, alături de noi, forța și intensitatea prozei scurte, prin singurul festival dedicat acesteia, unde veți avea șansa de a dialoga direct cu autorii publicați în ultimii ani, în seri și dimineți cu literatură, muzică, vin și cafea”, îndeamnă organizatorii.

Program Timișoara : Cărturești Mercy

Joi, 11 aprilie, ora 18:00
Augustin Cupșa & Cristina Ștefan în dialog cu Robert Șerban
momente muzicale: K-lu

Vineri, 12 aprilie, ora 18:00
Remus Boldea & Adriana Jderu în dialog cu Tudor Crețu
momente muzicale: K-lu

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 11:30
Iulian Tănase & Dorica Boltașu în dialog cu Tudor Crețu
momente muzicale: Amalia Gaiță & Mihai Moldoveanu

Parteneri media: Radio France Internationale România, 5 minute de literatură, Zeppelin, Revista Familia, MATCA, Bookhub, 4 arte, Capital Cultural, Spot media, Palas Iași, Radio Hit, Radio România Cluj, TVR Timișoara, Observator Cultural.

Short. Festivalul de proză este organizat de Fundația Cărturești și cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Comentarii

comentarii