Acasă Actualitate Începe „operațiunea ghilotina” și pe Calea Aradului

Începe „operațiunea ghilotina” și pe Calea Aradului

DISTRIBUIȚI

Vineri, 11 ianuarie, Primăria Timișoara anunță că va continua operațiunea de tăiere a cablurilor aeriene, cunoscută în timpul primarului Robu drept „ghilotina”. Dacă miercuri primarul Dominic Fritz se lăuda pe Facebook cu cablurile tăiate pe Circumvalațiunii, săptămâna viitoare intervențiile vor ajunge pe Calea Aradului. În februarie urmează și Sever Bocu. Operatorii au fost notificați în legătura cu situația de pe cele trei bulevarde încă din primăvara anului 2021.

„Având în vedere ignorarea notificărilor și somațiilor aduse furnizorilor de comunicații electronice cu privire la trecerea în subteran a rețelelor ce le aparțin, conform legii 154/2012, Primăria Municipiului Timișoara va duce mai departe acțiunea începută pe data de 11 ianuarie. Astfel, următorul segment vizat este Calea Aradului, unde dezafectarea va avea loc începând cu data 17 ianuarie, pe perioada serii.

Echipele Primăriei vor interveni pe Calea Sever Bocu (Lipovei) în luna februarie. De asemenea, Calea Circumvalațiunii (segmentul Gh. Lazăr – Piața Consiliul Europei) va fi dezafectată în urma unei acțiuni comune cu Poliția Locală. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice. Aceasta este realizată cu sprijinul STPT”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii