Acasă Actualitate Începe Săptămâna Verde Europeană la Universitatea de Vest Timișoara

Începe Săptămâna Verde Europeană la Universitatea de Vest Timișoara

DISTRIBUIȚI

Săptămâna Verde Europeană la Universitatea de Vest Timișoara este în 2022 la cea de-a cincea ediție. Și anul acesta evenimentul a fost selectat de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene, un program de evenimente europene care are loc la nivel internațional în perioada 30 mai – 5 iunie 2022.

Selectarea Universității de Vest din Timișoara de către Comisia Europeană, ca partener pentru seria de evenimente EU Green Week 2022, presupune că se vor prelua toate însemnele programului EU Green Week 2022 în cadrul elementelor de imagine și promovare ale Săptămânii Verzi Europene la UVT, aceasta beneficiind totodată de promovare pe pagina oficială a Săptămânii Verzi Europene.

Programul de anul acesta a fost integral propus de membri ai comunității UVT (studenți, personal academic sau administrativ), evenimentele fiind apoi supuse votului participativ. Vă invităm să consultați agenda Săptămânii Verzi Europene la UVT și vă invităm să fiți parte a evenimentului, prin completarea acestui formular.

 

Comentarii

comentarii