Acasă Actualitate Începe sesiunea ”Primăvara 2019” de ridicare a gunoaielor din Timișoara. Programul pe...

Începe sesiunea ”Primăvara 2019” de ridicare a gunoaielor din Timișoara. Programul pe străzi

458
DISTRIBUIȚI

Exasperat de mormanele de gunoaie de pe străzi, și fără bani la buget pentru a angaja doar firme specializare, primarul Nicolae Robu a anunțat mobilizarea generală a angajaților firmelor din subordinea Primăriei Timișoara.

Sub egida campanei ”Timișoara curată”, primarul anunță sesiunea ”primăvară 2019” a operațiunii de ridicare a gunoaielor.

”Așa cum a putut observa oricine, în ultima vreme orașul nostru este mult mai curat. NU SUNTEM, ÎNSĂ, MULȚUMIȚI! Încă vedem în diverse puncte mormane de crengi, mormane de diverse foste bunuri, coșuri de gunoi doldora, chiștoace de țigări pe jos, etc.

Pentru a ajunge la un alt nivel, am stabilit să intervenim în regim de campanie în perioada următoare, timp de 10 zile, de marți 16.04.2019, până joi 25.04.2019, pentru a ridica tot ce înseamnă mizerie în întregul oraș. Intervenția este în regim de voluntariat și va fi susținută de firmele Primăriei -AQUATIM, COLTERM, HORTICULTURA, PIEȚE, SDM, STPT-, firmele de întreținere a spațiilor verzi aflate sub contract cu Primăria -GREEN CITY și ROGERA- și operatorul de salubritate al ADID -RETIM- și operatorul de salubritate al Primăriei -BRANTNER-.

Fac apel la dv la toți, dragi timișoreni, ca după ce veți constata că pe strada dv s-a făcut curat, să nu mai scoateți NICIODATĂ în stradă reziduuri, de niciun fel, ci să le introduceți în circuitul de colectare conform regulilor instituite, reguli preluate din țările cu un standard mai ridicat de civilizație, țări pe care noi le admirăm când le vizităm.

Haideți să nu mai aruncăm nimic pe jos -chiștoace, șervețele, pahare de plastic, etc., etc.-, să-i atenționăm “că au scăpat ceva” pe cei pe care îi vedem că aruncă, într-un cuvânt: SĂ PĂSTRĂM CURĂȚENIA! Contez pe dv.!”, spune Nicolae Robu.

Planificare curățenie pe străzi

Comentarii

comentarii