Acasă Eveniment Incident grav la Festivalul Berii. O fată și-a rupt piciorul după ce...

Incident grav la Festivalul Berii. O fată și-a rupt piciorul după ce un tânăr împins de pe o gheretă a căzut peste ea

DISTRIBUIȚI

Incident grav la Festivalul Berii din Arad. Un băiat împins de alți tineri de pe o gheretă a accidentat grav o fetiță peste care a căzut.

Victima a ajuns la spital cu piciorul rupt. Incidentul a fost filmat de martori, iar tatăl fetei a cerut ajutor pe Facebook pentru a-i identifica pe cei implicați. După apariția imaginilor în mediul online și polițiștii s-au autosesizat și fac cercetări.

Tatăl fetei lovite de băiatul care a căzut de pe rulotă a postat, duminică dimineață, un filmuleț în care se vede cum tânărul cade de pe rulotă, împins fiind de un alt tânăr aflat la înălțime. „Vă rog să mă ajutați să-i identific pe cei doi de pe acea gheretă. Cel împins de către ei a căzut pe fetița mea și i-a rupt piciorul”, a scris tatăl fetei, pe o rețea socială.

Tânărul care a căzut a fost identificat de oamenii legii, stabilindu-se că este vorba despre un băiat de 16 ani, din județul Iași, venit la Arad în vizită la rude. „La data de 2 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Micalaca s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Din primele cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 1/2 iulie a.c., în jurul orei 0:45, în timpul unui concert de pe ștrandul Neptun, o persoană de sex masculin ar fi căzut de pe o rulotă de tip fast-food, în cădere accidentând o altă persoană. Incidentul nu a fost sesizat după producere, astfel că persoana care a căzut a fost identificată în cursul acestei zile, fiind vorba de un tânăr, de 16 ani. Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor producerii incidentului și luarea măsurilor legale, dacă se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Tatăl fetei rănite a revenit cu un nou mesaj, după ce tânărul a fost identificat. „Vă rog să mă ajutați să-i identific pe cei doi de pe acea gheretă. Cel împins de către ei a căzut pe fetița mea și i-a rupt piciorul. Acesta este individul care a căzut/a fost împins de către cei doi: băiatul este din Iași, are 16 ani și a venit la rude in Arad, sau cel puțin așa a declarat. Unde sunt organele de ordine de la Festivalul Berii? Care este securitatea asigurata participanților de către organizator?”, se întreabă bărbatul.

Totul s-a întâmplat în timpul recitalului lui Bogdan DLP, care a oprit pentru câteva momente muzica, îndemnându-i pe spectatori să facă loc echipajului medical să intervină. Conform informațiilor pe care le deținem, cei trei băieți s-ar fi urcat pe „food truck” cățărându-se pe un motostivuitor aflat lângă rulotă.

Comentarii

comentarii