Acasă Eveniment Incident în vestul sălbatic! Un italian i-a urmărit cu tractorul și tăiat...

Incident în vestul sălbatic! Un italian i-a urmărit cu tractorul și tăiat cu maceta pe doi bărbați care l-au agresat – Video

17399
DISTRIBUIȚI

Scene de groază pe un câmp din apropierea localității arădene Chișineu-Criș. Doi bărbați care au intrat pe un teren unde un cetățean italian efectua lucrări agricole au fost fugăriți cu tractorul de către acesta și tăiați cu maceta. Înainte însă ca șoferul tractorului să-și iasă din pepeni, cei doi indivizi l-ar fi agresat.

Incidentul s-a petrecut ieri, duminică – 14 iunie, pe un câmp din județul Arad, când doi localnici s-au dus pe câmpul unde un cetățean italian se afla la volanul unui tractor cu ajutorul căruia executa lucrări agricole. Cei doi bărbați l-au agresat pe italian, iar acesta s-a enervat și a început să-i urmărească cu tractorul, scrie cotidianul.ro. În timp ce unul dintre agresori filma urmărirea cu un telefon mobil, iar celălalt era alergat pe tarla, italianul a împins într-un șanț mașina celor doi bărbați. Ulterior a coborât de la volanul tractorului înarmat cu o macetă și, înjurând, i-a amenințat cu moartea pe agresorii săi și i-a lovit cu maceta. Ambii au fost răniți, unul la piept și celălalt la brațe, dar rănile nu sunt foarte grave. În cele din urmă, cetățeanul italian a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor arădeni cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni, între acestea aflându-se, probabil, și cea de tentativă de omor. Cele două victime au primit îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

Sursa: agrointel.ro

Comentarii

comentarii