Acasă Actualitate Incredibil! Această mașină era parcată chiar în Piața Victoriei din Timișoara

Incredibil! Această mașină era parcată chiar în Piața Victoriei din Timișoara

519
DISTRIBUIȚI

A înnebunit lumea de tot? O situație incredibilă a fost înregistrată de portalul Nesimțiții traficului din Timișoara, vineri 12 februarie 2019. Este vorba de mașina cu numărul HD77DRS care era parcată chiar în Piața Victoriei din Timișoara.

“A înnebunit lumea de tot? Milițienilor, pe unde stați ascunși? Ce caută tampitul asta cu cotetul lui prin centru orașului?”, este atenționarea portalului Nesimțiții traficului din Timișoara, pe facebook.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că patrulele de polițiști locali în civil și în uniformă acționează având în vedere atât abandonarea de resturi, cât și faptele privind oprirea, staționarea, circulația autovehiculelor, dar și a bicicletelor și a altor mijloace de locomoție și vor aplica sancțiuni drastice celor surprinși încălcând prevederile legale.

De asemenea, Poliția Locală precizează că sancțiunile sunt aplicate în conformitate cu actele normative în vigoare, nefiind stabilite de polițiștii locali, ci de legiuitor. Astfel, în ultima săptămână, au fost ridicate un număr de 10 autovehicule staționate neregulamentar, sub incidența indicatorului de oprire sau staționare interzisă.

UPDATE:

Se pare însă că șoferul autoturismului VW are voie, de la Primăria TImișoara, să parcheze în centrul orașului, în perioada 11-13 aprilie, în vederea organizării Congresului Internațional de Medicină Dentară ”DENTIM”.

 

 

Comentarii

comentarii