Acasă Eveniment Individul care a lovit cu brutalitate Armonia a fost prins –...

Individul care a lovit cu brutalitate Armonia a fost prins – Video

DISTRIBUIȚI

A avariat ușile tramvaiului Armonia, iar acum a fost prins de polițiștii locali din Timișoara. A fost brutal cu Armonia, iar tramvaiul a avut de suferit și s-a retras în depou…

La doar câteva zile de la mediatizarea cazului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Timişoara l-au identificat şi reţinut pe individul care a lovit cu brutalitate şi a avariat uşile tramvaiului Armonia, care circula pe linia 2, în data de 17 martie 2019.

Pe această cale, mulţumim Poliţiei Locale Timişoara, care ne sprijină în toate acţiunile efectuate în mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara”, transmit reprezentnații STPT.

vandalizare tramvai

Două tramvaie au fost vandalizate, la sfârşitul săptămânii trecute. În data de 16 martie a fost vandalizat un tramvai Armonia, care circula pe linia 1. Mai exact, la ora 07:05, o persoană neidentificată care se afla în exterior a aruncat cu o piatră în geamul lateral al tramvaiului, în timp ce acesta se afla în mers. Evenimentul reprobabil s-a produs în apropierea Colegiului Tehnic de Vest, în cartierul Iosefin, iar tramvaiul se afla pe direcţia de mers spre staţia Meteo. În data de 17 martie, la ora 20:30, un călător aflat în tramvaiul Armonia ce rula pe linia 2 a lovit cu piciorul uşile tramvaiului, acestea fiind total avariate. În momentul incidentului, tramvaiul se afla în staţia Prinţul Turcesc. Ambele evenimente au fost raportate secţiilor de poliţie 1 şi 3, pentru identificarea celor care au vandalizat tramvaiele. Din cauza actelor de vandalizare, cele două tramvaie au fost retrase din traseu în depoul de pe Bulevardul Dâmboviţa, pentru reglementarea problemelor tehnice. Cele două mijloace de transport în comun se află şi în prezent în depou, urmând să fie reglementate cât mai curând problemele tehnice, pentru a reintra în traseu.P.S.: Mai multe clipuri video și imagini se găsesc în comentarii.

Publicată de STPT – RATT pe Luni, 18 martie 2019

Comentarii

comentarii