Acasă Actualitate Înființare SRL lansează platforma on-line https://infiintaresrl-nou.ro!

Înființare SRL lansează platforma on-line https://infiintaresrl-nou.ro!

DISTRIBUIȚI

Înființare SRL a lansat platforma on-line https://infiintaresrl-nou.ro, platformă care oferă acces gratuit și rapid la informații, pe orice tip de dispozitiv, persoanelor care doresc să înființeze o firmă sau să facă modificări în cadrul unei firme.

Platforma reprezintă un mijloc de dialog intre companie și publicul care are nevoie de asistență specializată pentru efectuarea diverselor operațiuni la Registrul Comerțului.

„Ne-am dorit să ducem în on-line toate informațiile necesare pentru cei care doresc să deschidă o firmă sau să facă modificări în cadrul unei firme, oferind clienților sau potențialilor clienți un website simplu și intuitiv. Ne-am străduit să integrăm cele mai bune principii de web-design pentru a putea oferi o experiență plăcută celor care ne vizitează site-ul.”, au declarat reprezentații Înființare SRL.

Printre informațiile oferite pe platforma se numără următoarele: articole cu analize care îi vor ajuta pe cititori să ia decizii (de exemplu, o analiză atentă a deosebirilor existente între SRL și PFA, explicații referitoare la codurile CAEN, taxele și impozitele aplicabile fiecărei forme de organizare economică); sunt indicate actele necesare pentru diferitele proceduri ce pot fi parcurse la Registrul Comerțului; datele de contact ale companiei.

Inființare SRL oferă informații actualizate în raport cu modificările legislative, astfel ca cititorii să fie bine informați, la curent cu tot ce este nou în materie. Informațiile de pe site reprezintă o sinteză a aspectelor esențiale de natură a răspunde punctual la întrebările cititorilor.

Pe pagina de Blog vor fi publicate articole care vor cuprinde și analize mai amănunțite referitoare la modificările care vor apărea și care nu vor fi trecute cu vederea.

„Avem plăcerea de a invita publicul, în mod special antreprenorii sau pe cei care își doresc să devină antreprenori, să viziteze site-ul și să lectureze aspectele de interes pentru fiecare. Ne străduim să oferim content și servicii de calitate.”, au mai declarat reprezentații Înființare SRL.

***

Despre Inființare SRL

 Înființare SRL este o companie care oferă servicii complete antreprenorilor care doresc să înființeze o firmă, să efectueze modificări în cadrul acesteia, sau să radieze o firmă.

Înființare SRL se adresează publicului din întreaga țară și are sediul în Timișoara. Oferă servicii complete pentru orice procedură, inclusiv depunerea și ridicarea actelor de la Registrul Comerțului.

Contact:

0731 117 023

ontact@infiintaresrl-nou.ro

Comentarii

comentarii