Acasă Administraţie INFOPOINT Sportiv – dedicat copiilor și părinților, în Parcul Copiilor din Timișoara

INFOPOINT Sportiv – dedicat copiilor și părinților, în Parcul Copiilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

INFOPOINT Sportiv – Let’s map our city by sports! se va desfășura în data de 10 iunie 2022, între orele 10:00-14:00 în Parcul Copiilor din Timișoara.

Eveniment animat și interactiv dedicat deopotrivă copiilor și părinților, INFOPOINT Sportiv va aduce laolaltă în Parcul Copiilor Timișoara sporturile reprezentative din oraș, oferindu-le un cadru comun în care să își prezinte publicului oferta pentru grupele de copii, performanțele, facilitățile oferite, oportunitățile de dezvoltare și antrenament.

Academii și cluburi sportive renumite din oraș alături de antrenori, preparatori fizici și specialiști în nutriție vor fi acolo pentru a răspunde părinților la întrebarea: Ce sport se potrivește copilului meu?

Vom avea parte de standuri, terenuri și lecții demonstrative de fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, canotaj, dansuri sportive și de societate, floretă, șah, atletism, aerobic, la care cei prezenți pot lua parte într-o atmosferă sigură și prietenoasă.

Evenimentul INFOPOINT Sportiv – lets map our city by sports! face parte dintr-un amplu proiect derulat de Asociația APOTIC și partenerii săi prin care ne propunem să asigurăm o vizibilitate mai mare a sporturilor pentru copii și realizarea unui website care să concentreze principale informaţii despre comunitatea sportivă locală ce cuprinde un număr de până la 147 de organizaţii sportive de la nivelul comunităţii locale!

 

Comentarii

comentarii