Acasă Economic ING Bank iese din programul “Prima Casă” şi pregăteşte o alternativă proprie

ING Bank iese din programul “Prima Casă” şi pregăteşte o alternativă proprie

518
DISTRIBUIȚI

În urma analizei Convenţiei de Garantare pentru programul „Prima Casă”, primite de la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) – compania a decis să nu mai participe în programul „Prima Casă” deoarece procedura de acordare a garanţiei presupune o administrare specială de către bancă, generând astfel costuri suplimentare ce nu sunt în concordanţă cu modelul de distribuţie al ING Bank.
ING Bank va pregăti un nou produs de creditare cu o dobândă foarte avantajoasă şi cu condiţii excelente pentru toţi clienţii care vor dori să îl contracteze. Oferta ING Bank va fi lansată pe piaţa bancară românească în vara acestui an. „Noul produs se va acorda extrem de rapid. Imobilul achiziţionat poate fi orice casă în care clientul doreşte să locuiască, nu neapărat prima sa casă. Această ofertă de creditare susţine iniţiativa şi efortul notabil al Guvernului pentru revigorarea sectorului imobiliar,” a declarat Albert Roggemans, CEO ING Retail Banking.
ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă complexă de servicii financiare. Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) şi prin extinderea teritorială. În prezent, ING Bank are 35 de sucursale bancare pentru companii şi 190 unităţi pentru persoane fizice.

Comentarii

comentarii