Acasă Actualitate Ing. Remi Rădulescu a inaugurat Expoziția sportului bănățean, la Sala “Constantin Jude”...

Ing. Remi Rădulescu a inaugurat Expoziția sportului bănățean, la Sala “Constantin Jude” Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vineri, 10 decembrie, inginerul Remi Rădulescu a inaugurat oficial Expoziția sportului bănățean 2021, la Sala Constantin Jude din Timișoara.

Aceasta cuprinde 71 de tablouri, 9 vitrine și 150 de exponate despre cluburi, steme, evenimente sportive, dar și cu mari performeri și obiecte unice, utilizate în activitatea sportivă sau au legătură cu sportul, precum și cu publicații, cărți sau reviste.

”Dragi prieteni, Expoziția sportului bănățean a fost instalată și inaugurată, vineri 10 decembrie, la Sala Constantin Jude. Este a treia expoziție tematică pe care o dedic bănățenilor din toate colțurile lumii.

 Expoziția această prezintă 500 de sportivi care s-au născut în Banat și au evoluat în sportul bănățean, dar și mulți antrenori de seamă sau comentatori sportivi și 24 de cluburi.

 Expoziția sportului din Banat, Expoziția premierelor din Banat și Expoziția tehnicii din Banat sunt cele trei expoziții pe care le oferim cetățenilor din Banat  oriunde s-ar afla.

Urmează Expoziția culturii bănățene, mai ales că ne așteaptă anul 2023, când Timișoara va fi capitală culturală europeană”, spus ing. Remi Rădulescu, organizatorul și inițiatorul unicului eveniment de acest tip din România.

Comentarii

comentarii