Acasă Eveniment Interlop, aflat în arest la domiciliu, prins în flagrant, după ce a...

Interlop, aflat în arest la domiciliu, prins în flagrant, după ce a “amendat” o persoana cu 2.000 de euro pentru rambursarea cu întârziere a banilor

2440
DISTRIBUIȚI
Foto: pressalert.ro

Paul Stefan, fost sportiv de performanta si unul dintre oamenii de baza a gruparii interlope conduse de Lucian Boncu, a fost prins in flagrant de catre procurorii DIICOT Timisoara, dupa ce a primit 2.000 de euro de la o persoana pe care a imprumutat-o cu o anumita suma de bani.

Potrivit unor surse judiciare, suma gasita de anchetatori la domiciliul lui Paul Stefan, in urma descinderii si a perchezitiei de rigoare, nu a reprezentat o rata de la imprumut, ci o “amenda” aplicata datornicului pentru ca a intarziat cu rambursarea banilor, scrie impactpress.ro.

Interlopul a fost retinut de procurorii antimafia si audiat pana dupa miezul noptii, miercuri spre joi, ulterior fiind lasat sa plece acasa, in arest la domiciliu, masura aplicata intr-un alt dosar.

Paul Ștefan este unul dintre cei mai apropiați ”colaboratori” ai lui Ioan Nasleu, actualul șef de la Piețe SA, fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, fiind cel care intervenea atunci când acesta, pe fondul consumului de alcool, provoca scandaluri in cluburi.

Comentarii

comentarii