Acasă Actualitate Internaționalizarea Universității de Științele Vieții Timișoara. USV la summitul  “Eurasia EURIE 2023”

Internaționalizarea Universității de Științele Vieții Timișoara. USV la summitul  “Eurasia EURIE 2023”

DISTRIBUIȚI

Internaționalizarea este una din prioritățile Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara. Astfel, instituția a participat în această lună la cel de-al 8-lea summit anual al învățământului superior “Eurasia EURIE 2023”, care a avut loc în Turcia la Istanbul, în perioada 1-3 martie 2023.

Au fost prezente 120 de instituții din 30 de țări, reunind profesioniști din domeniul educației din întreaga lume, lideri academici de rang înalt, șefi de departamente de internaționalizare, coordonatori de studii în străinătate și responsabili  Erasmus+, personal de marketing internațional și de admitere în universități, companii de tehnologie educațională, furnizori de servicii, consultanți în domeniul educației în străinătate și autorități publice.  Conferința EURIE a abordat aspecte actuale ale internaționalizării învățământului superior și subiecte cheie în managementul învățământului superior în cadrul a peste 50 de sesiuni de discuții în plen, paneluri, seminarii, mese rotunde și ateliere de lucru în care s-au făcut schimburi de idei și s-au îmbunătățit cunoștințele în domeniu.

Universitatea Științele Vieții a fost reprezentată la acest eveniment de prof.univ.dr. Sorin Stanciu, prorector relații internaționale, și de conf.dr. Ciprian Fora – reprezentant Birou Relații Internaționale.Cu acest prilej, au fost încheiate parteneriate cu universitati din Indonezia, Malaezia, Sudan, Mexic , Brazilia , Pakistan, Turcia și Franta.

 

Comentarii

comentarii