Acasă Administraţie Întreruperea alimentării cu apă potabilă, marți, în Timiș și Timișoara

Întreruperea alimentării cu apă potabilă, marți, în Timiș și Timișoara

DISTRIBUIȚI

Marți 16 august, se întrerupe alimentarea cu apa rece în Săcălaz, Județul Timiș, Utvin, Județul Timiș. Lucrări de remediere a unor avarii. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Întrerupere a apei va fi și pe strada Aristide Demetriade, Municipiul Timișoara, Strada Albinelor, Municipiul Timișoara, Strada Hebe, Municipiul Timișoara, Strada Frigului, Municipiul Timișoara, Strada Foișor, Municipiul Timișoara, Strada Nicholaus Copernic, Municipiul Timișoara, Strada Virgil Madgearu, Municipiul Timișoara, dar și în Izvin, Județul Timiș, Charlottenburg, Județul Timiș, Mașloc, Județul Timiș

Lucrări de remediere a unor avarii. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Întreruperi vor avea loc și în Ohaba Lungă, Județul Timiș. Aici au loc intervenții programate.

Lucrări de spălare a rețelei de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Comentarii

comentarii