Acasă Actualitate Întăriri pentru centură

Întăriri pentru centură

DISTRIBUIȚI

centura timisoaraCentura de ocolire a Timişoarei a început de ceva timp. De când a început? Aceasta poate fi o poveste lungă. Realitatea e chiar lângă noi dacă ţinem cont de faptul că nimeni nu a mers pe ea. Însă, cei care construiesc această centură au primit întăriri. Contractorul principal, societatea Romstrade, a luat în subantrepriză un nou constructor, societatea Vectra, după cum spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc. Acesta primeşte săptămânal rapoarte referitoare la cum merg lucrările la centură. Tot Ostaficiuc spune că pe drumul naţional dintre Timişoara şi Lugoj lucrările merg bine.
Timişoara-Lugoj este un alt drum început de mult timp. Un fel de “frate de suferinţă” al centurii de ocolire a Timişoarei. Şi la centură se lucrează.
Săptămâna trecută s-a lucrat la finalizarea sensului giratoriu unde centura întâlneşte drumul judeţean dintre Timişoara şi Maşloc. Se apreciază că până în 10 iunie această intersecţie să fie finalizată.
Termenul de finalizare al centurii este în toamna acestui an, cu excepţia pasajelor denivelate.
Termene însă au mai fost… multe.
Iar timişenii tare ar vrea să-şi încerce roţile maşinilor pe centură, sau măcar să nu mai vadă camioane prin oraş care în lipsa unei centuri tranzitează Timişoara.

Comentarii

comentarii