Acasă Cultura Ţinuta pentru succes – o lansare de carte mai puţin obişnuită

Ţinuta pentru succes – o lansare de carte mai puţin obişnuită

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 13 mai, la Diverta Eugen Barbu din Iulius Mall, a avut loc o lansare de carte puţin mai diferită decât cele cu care publicul timişorean este obişnuit. Cartea lansată, “Ţinuta pentru Succes” de Mihaela Berciu, este primul ghid vestimentar pentru femei de carieră scris de un autor român. Cartea conţine informaţii despre imagine, stil vestimentar, ţinute şi accesorii în mediul de afaceri şi îşi propune să vină în întâmpinarea tuturor acelora care realizează cât de importantă este imaginea personală. 
“O imagine profesională impecabilă este mult mai uşor de obţinut decât pare.
Cu informare corectă şi înţelegere a principiilor de bază, jumătate din drum este deja străbătut.
Dar, înainte de toate, este absolut necesar a se înţelege necesitatea acesteia şi dorinţa de a parcurge acest drum. Odată destinaţia atinsă, schimbările care vor urma în viaţa profesională şi, de ce nu, în cea personală, vor fi mai mult decât surprinzătoare”, a declarat Mihaela Berciu, autoarea cărţii.
Autoarea este absolventă a programului MBA din cadrul American International University din Londra şi a cursurilor de consultanţă de imagine ale London Image Institute.
Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din România acreditat de prestigioasa organizaţie Association of Image Consultants International (AICI). Pentru mai multe informaţii despre carte şi despre Mihaela Berciu, puteţi vizita www.mihaelaberciu.com.

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoaptea muzeelor
Articolul următorWeek-end cu teatrul Thespis