Acasă Eveniment Ionel Boldea, criminalul din Făget, a fost prins, după 15 ore de...

Ionel Boldea, criminalul din Făget, a fost prins, după 15 ore de căutări. Polițiștii l-au oprit în trafic, în localitatea timișeană Bichigi

988
DISTRIBUIȚI

După aproape 15 ore de căutări, Ionel Boldea, criminalul din Făget, a fost prins de polițiști în localitatea timișeană Bichigi, acolo unde locuia.

Ionel Boldea, în vârstă de 33 de ani, era căutat de miercuri dimineaţă de poliţiştii din Timiş. El a atacat din senin un bărbat care alerga cu soţia sa într-un parc din Făget. Din cauza rănilor, victima a murit. Suspectul a înjunghiat-o şi pe femeie, care acum e în comă la spital. Atacatorul a fugit şi a mai rănit patru persoane, în altă localitate. A furat apoi o maşină, pe care ulterior a abandonat-o. Agresorul a mai avut probleme cu legea, iar poliţiştii din Timiş au cerut sprijin pentru găsirea lui de la Bucureşti, de unde a fost trimis un elicopter. Peste 200 de polițiștii l-au cautat întreaga zi, pe teritoriul a patru județe, cu câini de urmărire, cu o dronă și cu un elicopter.

Boldea a fost depistat în jurul orei 2, în cursul nopții de miercuri spre joi, în localitatea Bichigi. Se afla la volanul unui autoturism furat, iar în momentul în care a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție nu a opus rezistență. Bărbatul a fost încătușat și dus la sediul Poliției Făget pentru audieri.

Comentarii

comentarii