Acasă Sport Ionel Pascotă a făcut furori în Croaţia

Ionel Pascotă a făcut furori în Croaţia

DISTRIBUIȚI

altTimişoreanul Ionel Pascotă, multiplu campion naţional la motociclism viteză, a terminat pe locul II în etapa secundă a Campionatului European Alpe Adria, desfăşurată pe pista de la Rijeka (Croaţia). Timişoreanul, care concurează pentru clubul CSM Reşiţa, a terminat în spatele slovenului Bostjan Pintar. Pe locul III a venit austriacul Wolfgang Kerbl, pe o motocicletă Honda.

Lipsa aderenţei l-a privat de un rezultat mai bun

În prima etapă de campionat european, Pascotă nu a obţinut niciun punct, după ce a ieşit cu motocicleta sa Yamaha în decor.
Cursa de la Rijeka a punctat şi în Campionatul Naţional al Austriei, în care, pentru moment, Pascotă este pe primul loc. “A fost o cursă grea.
Încă din prima zi am întâmpinat probleme de aderenţă, ţinând cont de faptul ca asfaltul de pe pista de la Rijeka este unul dur şi foarte denivelat.
Cu toate acestea, sâmbătă, la sesiunea de calificări, am obţinut al treilea timp şi un nou record personal. Am luat un start bun şi am reuşit să intru al doilea în prima curbă.
Lipsa aderenţei spate la ieşirea din viraje m-a făcut să nu-l pot depăşi pe primul concurent şi să termin cursa doar pe locul doi”, a spus, la revenirea în ţară, Pascotă.
La sfârşitul acestei săptămâni, motociclistul bănăţean va lua startul în Grecia, pe circuitul de la Serres.

Comentarii

comentarii