Acasă Eveniment Ionuţ Mădălin Nisipeanu, jandarmul dispărut în Timişoara, este căutat de scafandrii în...

Ionuţ Mădălin Nisipeanu, jandarmul dispărut în Timişoara, este căutat de scafandrii în canalul Bega

3320
DISTRIBUIȚI

Zeci de poliţişti scotocesc la această oră Timişoara, ca să-l găsească pe Ionuţ Mădălin Nisipeanu, jandarmul care a dispărut în urmă cu trei zile la Timişoara. Tânărul de 23 de ani a fost văzut ultima dată duminică noaptea, când urca într-un taxi.

Dispariţia misterioasă a lui Ionuţ ridică multe semne de întrebare autorităţilor din Timiș.

Jandarmul de 23 de ani, șef de promoție la şcoala militară de la Drăgăşani, este de negăsit de trei zile. Ultima dată a fost văzut ieşind dintr-un club din campusul studențesc din Timișoara.

A fost dat dispărut de familie luni şi, de atunci, echipe întregi de poliţişti şi jandarmi îl caută neîncetat pe jandarm.

La această oră, tânărul de 23 de ani este căutat de scafandri în canalul Bega.

După ce au refăcut traseul jandarmului de duminică noapte, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au cerut sprijinul pompierilor pentru a face un control şi pe Canalul Bega.

Cu ajutorul a două barci şi 4 scafandri, reprezentanţii ISU Timis verifică fac verificări, de la terasa Flora şi pana la Utvin.

Ionuţ Mădălin Nisipeanu a dispărut în urmă cu trei zile. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, nu a mai ajuns acasă de duminică noaptea.

Atunci ar fi ieşit într-un club, dar, la un moment dat, şi-a rugat un prieten să-i cheme un taxi.

Jandarmul de 23 de ani, șef de promoție la şcoala milutară de la Drăgăşani, este de negăsit de trei zile

Din momentul în care a urcat în maşină, în zona Complexului Studenţesc, nu a mai fost văzut.

Ionuţ Mădălin Nisipeanu a absolvit ca şef de promoţie Școala de Subofițeri Jandarmi şi, de atunci, a lucrat în Timişoara.

Tânărul are un metru 65 înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui şi poartă ochelari. Când a dispărut purta pantaloni albaştri, tricou negru, o geacă maron.

Oricine poate oferii detalii este rugat să apeleze imediat Serviciul de Urgenţă 112.

Comentarii

comentarii