Acasă Sport Ionuț Popa, după plecarea de la ACS Poli Timișoara: ”Făceam sacrificii financiare,...

Ionuț Popa, după plecarea de la ACS Poli Timișoara: ”Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina”

1025
DISTRIBUIȚI

Aflat pe banca tehnică a echipei ACS Poli Timișoara dion 2014, Ionuț Popa și-a dat demisia după înfrângerea de la Ploiești, 0-1 cu sepsi Sfântu Gheorghe.

Tehnicianul de 64 de ani a organizat o conferință de presă, în care a dezvăluit motivele pentru care n-a mai continuat să antreneze formația bănățeană.

„După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce nimeni mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant”, a declarat Ionuț Popa.

Acesta a mai precizat: „Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. Maestre, Excelență, numai aşa mi-au spus. În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa mea. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina!”.

Ionuț Popa a conchis: ”Nu am avut nici o înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu. De cine are nevoie ACS Poli? De un antrenor meseriaș. Eu am acasă un tricou pe care scrie că Iași a avut parte de doi domnitori: Popa și Cuza”.

Comentarii

comentarii