Acasă Eveniment Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW. Fetiţa lor de...

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW. Fetiţa lor de nici 3 ani este în stare gravă

2840
DISTRIBUIȚI

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani e în stare gravă la spital, unde a fost dusă cu elicopterul, după accident.

Doi tineri părinţi au pierit luni la prânz pe un drum din Bihor, după ce maşina în care se aflau alăturid e fetiţa lor de 2 ani şi 11 luni a fost lovită în plin de un BMW care depăşea neregulamentar. Cele două autoturisme s-au răsturnat şi au ajuns pe un câmp.

naturiste, iar luni circulau în maşina lor, un Suzuki, alături de fiica lor, pe DN793 între Sudrigiu şi Pietroasa. Ionuţ era la volan şi a semnalizat stânga, dorind să intre pe un drum lateral.

A apucat să vireze şi a fost lovit în plin de un BMW condus de un şofer de 33 de ani, care depăşea o altă maşină care circula în spatele Suzuki-ului condus de Ionuţ. Poliţiştii spun că şoferul BMW-ului făcea o depăşire neregulamentară, dar în acelaşi timp nici Ionuţ nu s-a uitat în oglinzile retrovizoare ca să fie sigur că poate vira stânga în siguranţă.

În urma impactului teribil, BMW-ul având viteză, cele două autoturisme au ajuns răsturnate, pe câmp.

Ionuţ şi Corina au fost găsite de salvatori în stop cardio respirator şi nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiica lor a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi dusă la spital. Ultimele informaţii despre ea sunt îmbucurătoare, se pare că micuţa e în afara oricărui pericol.

Şoferul BMW-ului a scăpat cu răni minore, iar un bărbat de 57 de ani aflat în dreapta a fost dus şi el la spital, rănit.

Sute de mesaje însoţesc vestea morţii celor doi tineri, prietenii şi rudele fiind răpuşi de durere după pierderea suferită.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii