Acasă Actualitate Ionuț Simioncă, secretarul general PMP, a participat, la Timișoara, la întâlnirea Consiliului...

Ionuț Simioncă, secretarul general PMP, a participat, la Timișoara, la întâlnirea Consiliului Județean Executiv al PMP Timiș

DISTRIBUIȚI

La o zi după ce președintele PNL Timiș anunța semnarea unui acord cu filiala Timiș a PMP, una dintre aripi, secretarul general al celeilalte, Ionut Simionca, a participat vineri la ședința Consiliului Județean Executiv al PMP Timiș convocată de către Claudiu Mihalceanu, primar al comunei Giarmata și președinte PMP Timiș.

“Îi mulțumesc domnului Claudiu Mihălceanu, primar al comunei Giarmata și președinte PMP Timiș, pentru invitație și organizare. M-am bucurat să îl revăd și pe primarul Comunei Bucovăț, domnul Gheorghe Pop. Am avut prilejul să vorbesc cu conducerea județeană a PMP Timiș despre întâlnirile pe care le-am avut cu liderii USR și despre proiectul comun al PMP, USR și al altor partide de a constitui un pol de dreapta în perspectiva alegerilor din 2024”, a spus Simioncă

Reprezentantul conducerii partidului a vorbit despre unitate și despre faptul că cei din cealaltă aripă, numiți ”foști colegi”, că dezinformează.

”Apreciez la colegii mei din Timiș ideile constructive cu care aceștia au venit, sinceritatea cu care și-au prezentat pozițiile, dar mai ales unitatea echipei. Rămânem uniți chiar și atunci când foști colegi mint, dezinformează sau vând iluzii PNL-ului care astăzi guvernează prost alături de PSD și nu țin cont de greutățile românilor.

Mi-a făcut mare plăcere să fiu în Banat și voi reveni aici, ori de câte ori voi avea prilejul să mă întâlnesc cu colegii mei, oameni puternici, mândri, care își respectă cuvântul dat”.

Președintele PNL Timiș Alin Nica spune însă că în Timiș PMP este de acord cu o colaborare cu liberalii. ”Suntem foarte aproape de a semna o înţelegere cu colegii de la PMP Timiş şi mă bucur să constat că PNL devine un partid puternic care reuşeşte să coaguleze opţiunile de dreapta din România. Am avut discuții cu reprezentanții tuturor aripilor din PMP Timiș. La aceste întâlniri a fost prezent și Claudiu Mihalceanu, primarul din Giarmata. Este evident că singurul pol de dreapta din România este Partidul Naţional Liberal”, a declarat Alin Nica.

 

Comentarii

comentarii