Acasă Eveniment IPJ Timiș anunţă că s-a deschis dosar penal, în urma incidentului care...

IPJ Timiș anunţă că s-a deschis dosar penal, în urma incidentului care a dus la evacuarea a 70 de persoane dintr-un bloc, după ce s-a făcut dezinsecţie

694
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara anunţă că nu s-au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiuni şi nu au deschis dosar penal, în urma indicentului care a dus la evacuarea a 70 de persoane dintr-un bloc, după ce s-a făcut dezinsecţie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş au anunţat că, în urma anchetei, nu s-a întocmit dosar penal în cazul dezinsecţiei făcute într-o cofetărie aflată la parterul unui bloc din Timişoara. 

”Nu s-au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Nu s-a întocmit dosar penal”, a transmis IPJ Timiş, miercuri.

Marţi seară, un apel la numărul de urgenţă 112, anunţa că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), un echipaj CBRN şi un motoventilator.

Persoanele care locuiesc în acea scară a imobilului au fost evacuate. 

Miercuri dimineaţa s-a constatat că nu au mai fost detectate substanţe toxice, astfel că oamenii s-au putut întoarce în locuinţe.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a cerut ca Serviciul de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş să facă o anchetă în acest caz.

 

 

 

Comentarii

comentarii