Acasă Actualitate ÎPS Ioan a făcut o donație de 16 paturi speciale către Clunica...

ÎPS Ioan a făcut o donație de 16 paturi speciale către Clunica de Neonotaologie din cadrul Spitalului Județean Reșița

DISTRIBUIȚI

ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului, și-a îndreptat atenția către Spitalul Județean de Urgență Reșița și a facut o donație de paturi speciale noi, destinate Clinicii de Neonatologie.
Donația a fost foarte bine primită, întrucât paturile existente nu mai corespundeau standardelor de calitate, fiind necesară înlocuirea lor cu unele moderne dotate corespunzător.  Luând cunoștință de această situație, părintele mitropolit Ioan s-a îngrijit ca Spitalul de Urgență din Reșița să primească 16 paturi speciale necesare nou născuților.
În această ordine de idei, reamintim contribuția ÎPS Ioan la repararea acoperișului unuia din pavilioanele spitalului reșițean. Așadar, Chiriarhul Banatului poartă grijă nu doar unităților medicale din județul Timiș, ci și celor din Banatul de munte, confruntate cu lipsa echipamentelor și a altor materiale igienico-sanitare.
 
Centrul eparhial, cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, va continua să desfășoare și alte activități filantropice, în spitalele și așezămintele sociale din eparhie, iar sectorul nostru social-filantropic întreprinde, în continuare acțiuni de ajutorare a credincioșilor vulnerabili din punct de vedere material, a așezămintelor pentru copii și vârstnici și a unităților spitalicești.

Comentarii

comentarii