Acasă Actualitate ÎPSS Ioan a donat echipamente medicale și de îngrijire spitalelor din Gătaia...

ÎPSS Ioan a donat echipamente medicale și de îngrijire spitalelor din Gătaia și Sânnicolau Mare

325
DISTRIBUIȚI

Mitropolia Banatului prin Arhiepiscopia Timișoarei a inițiat, prin sectorul social al Centrului eparhial, cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolit, un parteneriat de colaborare cu Asociația „Sufletul Transilvaniei” din Oradea.

Astfel,  au fost donate aproape o sută de echipamente medicale și de îngrijire pentru persoanele cu dizabilități, bolnave sau în vârstă, mai multor spitale din Timiș.

În ziua de 23 iunie aceste echipamente au fost transportate de către Arhiepiscopia Timișoarei la Spitalele de Psihiatrie din Gătaia și Jebel precum și la Spitalul orășenesc Sânnicolau Mare. Au fost donate zeci de cadre de deplasare, cărucioare, fotolii rulante, paturi electrice și paturi obișnuite de îngrijire.

Aceste donații ale Arhiepiscopiei Timișoarei urmăresc să ajute unitățile sanitare unde lipsurile sunt cele mai mari. Părintele mitropolit Ioan vizitează regulat aceste unități spitalicești și le-a oferit tone de alimente în ultimii ani, cunoscând îndeaproape nevoile stringente ale celor care sunt îngrijiți în aceste instituții.

Comentarii

comentarii