Acasă Politica Ironii și critici la adresa Mariei Grapini, după întrebările puse la audierea...

Ironii și critici la adresa Mariei Grapini, după întrebările puse la audierea lui Kovesi

2209
DISTRIBUIȚI

Clotilde Armand, liderul USR Sector 1, a glumit pe seama europarlamentarului Maria Grapini, după audierea Laurei Kovesi în fața comisiilor pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne şi control bugetar ale PE.

“Am tot citit că dna Laura Codruța Kovesi “a fost pusă în dificultate” de Maria Grapini. Cred că L.C.K a avut nevoie de interpret după ce a vorbit M. Grapini. De aici “dificultate”″, a scris Clotilde Armand pe pagina personală de Facebook.

Europarlamentul Maria Grapini a avut cea mai dură intervenție în timpul audierii foste șefe DNA, pe care a acuzat-o că minte și căreia i-a cerut să explice cum va putea conduce Parchetul European după ce a fost demisă de la DNA.

La scurt timp după finalul audierii Laurei Codruței Kovesi, pagina de Facebok a europarlamentarului Maria Grapini a fost invadată de comentarii negative.

Câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a Mariei Grapini:

“Doamna Grapini, ati reusit, in fata Europei, sa va aratati atat caracterul, dar si cat de mizerabila e politica partidului dvs! Sa stiti ca azi ati ajutat-o pe Kovesi cu interventia dvs de prost gust!???? V-ati facut de ras! Iar!”

– “Medicamente!! Medicamente!! Nici de pe foaie nu ești în stare sa citești, tuta suprema!”

– ”Nu vă meritați votul meu, nu pot să-l retrag”

– ”Felicitări pentru prestația din Parlamentul European, previzibilă de altfel. Am putut să vedem din nou ce **** sunteți”.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

comentarii