Acasă Actualitate ISJ: “143 de elevi fac cursurile în sistem hibrid, în școlile din...

ISJ: “143 de elevi fac cursurile în sistem hibrid, în școlile din Timiș”

DISTRIBUIȚI
La nivelului județului Timiș au fost depuse 151 de cereri pentru cursuri hibrid, din care 143 au fost aprobate de consiliile de administrație ale unităților de învățământ.
Activitatea didactică se desfășoară în sistem hibrid pentru 143 elevi – a spus prof. Aura Danielescu, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, joi 17 martie 2022.
În temeiul articolului 9, alineat 4, litera b din Rofuip (Regulamentul de organizare și funcționare a învățământului preuniversitar), suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică se poate face, după caz:
a) la nivel individual, până la terminarea semestrului II al anului şcolar 2021-2022, la cererea părintelui, cu avizul şi recomandările specifice ale medicului curant, în cazul în care elevul suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare, boli respiratorii cronice severe, boli cardiovasculare, obezitate severă, diabet zaharat tip I, boli inflamatorii, boli imune/ autoimune, boli rare, boli ereditare de metabolism, tratament imunosupresiv, alte afecţiuni cronice, afecţiuni asociate cu imunodepresie moderată sau severă cum ar fi: transplant, afecţiuni oncologice în tratament imunosupresor, imunodeficienţe primare sau dobândite, alte tipuri de tratamente imunosupresoare. În această situaţie activitatea didactică se va desfăşura în sistem hibrid.

Comentarii

comentarii