Acasă Actualitate ISJ Timiș: “A început reînscrierea copiilor în învățământul antepreșcolar sau preșcolar”. Iată...

ISJ Timiș: “A început reînscrierea copiilor în învățământul antepreșcolar sau preșcolar”. Iată ce trebuie făcut!

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș atenționează că, în conformitate cu prevederile cuprinse în metodologia- cadru de înscriere a copiilor în unități de învățământ cu grupe de nivel preșcolar și – sau antepreșcolar, în perioada 20 – 24 mai 2024, se desfășoară procesul de reînscriere a copiilor în învățământul antepreșcolar sau preșcolar.

În această perioadă sunt reînscriși copiii care au frecventat unitatea de învățământ în anul școlar curent și care urmează să o frecventeze și în anul școlar următor, ca urmare a exprimării acestei opțiuni de către părinți, printr-o cerere scrisă.

Înscrierea copiilor în învățământul preșcolar și/ sau antepreșcolar se desfășoară pe parcursul celor trei etape de înscriere derulate începând cu 27 mai 2024.

Documentele referitoare la înscrierea copiilor în învățământul preșcolar și/ sau antepreșcolar precum și calendarul de înscriere sunt postate pe site-ul I.Ș.J. Timiș, pentru a fi consultate de către toți cei interesați – este mesajul prof. Aura Danielescu, inspector șef al ISJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii