Acasă Cultura Istoria lumii. Din Preistorie până astăzi – mare succes la Timișoara

Istoria lumii. Din Preistorie până astăzi – mare succes la Timișoara

DISTRIBUIȚI

O carte pe zi: Istoria lumii. Din Preistorie până astăzi – succes mare la Timișoara! Este o lucrare fascinantă și copleșitoare, structurată pe epoci, teme şi secţiuni, cu bogate tabele cronologice şi sinteze.

Istoria lumii. Din preistorie până astăzi cuprinde toate datele importante ale trecutului, oferind cititorului un excelent instrument pentru studiul istoriei dintr-o perspectivă simplă şi originală, surprinzând toate elementele esențiale pentru o înțelegere deplină și complexă a istoriei omenirii.

Fără o cunoaștere a datelor, istoria rămâne o simplă speculație. Fără o clasificare a acestor date în cadrul unor corelații istoria rămâne știință abstractă.
În secțiunea să finală, volumul cuprinde un bogat ansamblu de schițe sintetice: Date cruciale ale istoriei mondiale. Sinteze ale istoriei statelor. Conducători și oameni politici din cele mai importante state și formațiuni istorice. Religiile lumii. Marile familii de limbi. Concilii ale Bisericii. Ordine militaro-călugărești. Imperii coloniale. Mari războaie din istoria lumii. Mari crize diplomatice. Index de personalități.

 

Comentarii

comentarii