Acasă Economic IT Congress 2009 reuneşte, la Timişoara, 10 leaderi mondiali din IT

IT Congress 2009 reuneşte, la Timişoara, 10 leaderi mondiali din IT

DISTRIBUIȚI

IT CongressPentru prima dată în România, zece leaderi mondiali, producători de hardware şi software participă în mod direct în cadrul aceluiaşi eveniment, dedicat tehnologiei informaţiei. Cisco, HP, Intel, Lenovo, Microsoft, Netapp, Novell, Oracle, Sun şi VMware se reunesc la IT Congress 2009, eveniment organizat de ETA2U în Timişoara, cu scopul comun de a relaţiona direct cu specialiştii IT din cadrul companiilor şi instituţiilor publice.
Într-un mediu de business în plină criză, când majoritatea firmelor si instituţiilor caută scăderea semnificativă a costurilor, aplicând tăieri masive la nivel de personal, cheltuieli şi investiţii, noi tehnologii şi soluţii hardware sau software pot reprezenta o alternativă care să ducă la scăderea costurilor, creşterea eficienţei şi îmbunătăţirea capacităţii operaţionale. Scăderea numărului de echipamente necesare, a dificultăţii utilizării lor, a timpilor morţi, a cheltuielilor de mentenanţă, securitatea datelor, continuitatea business-ului, back-up-ul continuu al sistemelor şi reducerea riscului de downtime reprezintă doar o grupă de avantaje înglobate în tehnologiile de ultimă oră. Performanţa aplicaţiilor combinată cu simplitatea în utilizare pentru realizarea activităţilor zilnice, precum şi facilitarea acţiunilor utilizatorului, furnizate de soluţii integrate ce facilitează comunicarea şi colaborarea şi furnizează informaţii relevante în timp real, cu toate scad semnificativ costurile şi conduc la îmbunătăţirea procesului decizional.
În acest context, zece jucători de vârf ai industriei IT mondiale vin să prezinte soluţii pentru condiţiile economice actuale, în cadrul IT Congress 2009, organizat în perioada 26 – 28 mai 2009, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Cel mai mare eveniment IT organizat până acum în vestul ţării va permite invitaţilor să discute soluţii inovatoare şi accesibile de reducere a costurilor asociate IT-ului (inclusiv metode de finanţare), să se informeze asupra ultimelor tendinţe şi noutăţi în tehnologie şi să intre în contact direct cu specialiştii şi producătorii IT.
Pentru eficienţă maximă şi pentru satisfacerea continuă a interesului invitaţilor, în cadrul IT Congress 2009 toate activităţile vor fi grupate şi se vor desfăşura astfel încât să permită participanţilor un acces cât mai facil la informaţie. Pentru aceasta sunt prevăzute prezentări, demo-uri live, o zonă cu stand-uri expoziţionale şi grupuri de discuţie, toate menite să răspundă aşteptărilor şi nevoilor informaţionale ale tuturor categoriilor de firme sau instituţii, indiferent de mărimea sau de domeniul lor de activitate.
Primele aşteptări şi promisiuni ale brand-urilor participante
„Organizarea acestui eveniment este binevenită, pentru că ne oferă posibilitatea de a prezenta direct câteva din ultimele tehnologii Intel pe toate segmentele de piaţă, dar mai ales beneficiile aduse utilizatorilor finali. În această perioadă, caracterizată de instabilitate economică, reducerea costurilor este esenţială, iar IT-ul nu face excepţie. Vom prezenta celor prezenţi la Timişoara produse, servicii şi tehnologii pentru reducerea costurilor de energie, fără a afecta performanţele sistemelor”, declară Irinel Burloiu, Business Development Manager, Intel Corp. „În cadrul evenimentului, vom face demonstraţii live ale unor tehnologii revoluţionare, precum vPro®, pe segmentul desktop, procesorul Intel® Atom® pe segmentul de mobilitate şi Intel® Xeon® 5500, cel mai inteligent procesor pentru servere”, continuă acesta.
La rândul lor, reprezentanţii NetApp se arată încântaţi să participe la IT Congress 2009. „În climatul economic de astăzi, este vital să faci cât mai mult cu cât mai puţin. NetApp ajută clienţii să înainteze mai repede, cu soluţii de eficientizare a storage-ului menite să îmbunătăţească utilizarea resurselor, să reducă complexitatea şi costurile şi să contribuie la infrastructuri de business flexibile. IT Congress reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniştii IT de a se informa asupra a ceea ce poate deveni business-ul IT în ziua de azi”, declară Ewald Gloeckl, Regional Manager Austria and Eastern Europe, NetApp
“Ne bucurăm să fim alături de ETA2U la IT Congress 2009, unde vom putea demonstra încă o dată că Cisco are o ofertă completă de soluţii şi servicii pentru companiile medii şi mici din România”, spune Dragoş Josanu, Channel Manager Cisco România.
Pentru participarea la eveniment, doritorii se pot înregistra pe www.itcongress.ro. Participanţii înregistraţi şi confirmaţi vor avea posibilitatea să-şi configureze şi personalizeze propria agendă, precum şi întâlnirile din cadrul evenimentului. La aceeaşi adresă web sau la datele de contact ale organizatorului, de pe www.eta2u.ro, vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare despre eveniment: participanţi, agendă, vorbitori, prezentări, noutăţi.

Comentarii

comentarii