Acasă Economic Italienii de la Humangest au cumpărat compania IHM Total Consult, cu birouri...

Italienii de la Humangest au cumpărat compania IHM Total Consult, cu birouri în Timișoara și Arad

881
DISTRIBUIȚI

Italienii de la Humangest Group au cumpărat compania românească din domeniul resurselor umane IHM Total Consult, tranzacție care va crea un jucător cu afaceri de peste 25 milioane euro pe piața românească. Fondată în 2004, compania românească IHM Total Consult are birouri în Timișoara și Arad și furnizează servicii de muncă temporară, recrutare, selecție, administrare de personal și salarizare. IHM Total Consult a raportat, anul trecut, afaceri de peste 106 milioane de lei și un profit net de 2,76 milioane de lei, cu aproape 2.000 de angajați.

Compania de recrutare Humangest este, la rândul său, prezentă în România din 2007. Anul trecut, compania a avut afaceri de 25,4 milioane de lei și un profit de aproape 500.000 de lei. Huamangest, cu un birou în București, oferă servicii de recrutare si selecție, leasing de personal, administrare de personal, salarizare, training, consiliere profesională și detașare de personal în străinătate.

„Achiziția IHM contribuie la dezvoltarea operațiunilor SGB Humangest în România și la majorarea cifrei de afaceri până la 25 de milioane de euro, poziționând compania pe locul 4 în topul furnizorilor de servicii de muncă temporară și resurse umane  pe piața românească”, spune Roberto Maroni, președintele grupului italian. Tranzacția a primit deja, anul acesta, aprobarea autorităților din România în domeniul concurenței.

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii