Acasă Actualitate Iulius Group continuă campaniile sociale

Iulius Group continuă campaniile sociale

388
DISTRIBUIȚI

 După Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj, care, la sfârșitul anului trecut, cu ajutorul fanilor de pe Facebook, au dotat laboratoarele IT a două instituţii de învăţământ din România, compania Iulius Group continuă să se implice în viaţa comunităţii locale. În această primăvară, ansamblul urbanistic Palas din Iaşi – cel mai mare proiect al Iulius Group – va reda zâmbetele micilor pacienţi de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. 

„1 Like e o joacă de copii!” este campania socială demarată pe Facebook de Palas Iași, în perioada 1-22 aprilie 2011. Pentru fiecare persoană care devine fan pe pagina Palas Iași, Iulius Group va dona câte 1 leu. Banii vor fi investiţi în crearea unui loc de joacă destinat miilor de copii care sunt trataţi anual în cel mai mare spital de profil din estul ţării. Noul spaţiu, situat la parterul spitalului, se doreşte a fi un refugiu în lumea copilăriei pentru micuţii trataţi de specialişti pe termen scurt sau mai îndelungat. Camera va fi un tărâm de poveste, care îi va ajuta pe copii să îşi învingă teama de spital, să uite de suferinţă, să găsească alinare şi vindecare prin joc, iar părinţii şi cadrele medicale să convingă mai uşor micii pacienţi să se supună investigaţiilor şi tratamentelor. Amenajat în culori calde şi vesele, spaţiul va fi decorat cu mobilier specific şi va fi echipat cu jucării şi jocuri educaţionale. De asemenea, copiii îşi vor vedea eroii din filme şi desene animate pe o plasmă special instalată. 
Campania Palas Iași „1 Like e o joacă de copii!” va fi promovată de Iulius Group în întreaga reţea de mall-uri Iulius, pentru ca mai mulţi români să se implice în această cauză nobilă şi, implicit, să sprijine sistemul sanitar autohton care întâmpină dificultăţi materiale.
În luna noiembrie a anului trecut, mall-urile Iulius din Timişoara şi Cluj-Napoca au derulat în mediul online campania socială „1 Like = 1 Leu = 1 Zâmbet”, care s-a bucurat de succes. În urma celor aproximativ 10.000 de like-uri primite de la fani pe Facebook, Iulius Group a dotat cu echipamente multimedia de ultimă generaţie laboratoarele IT ale Şcolii nr. 27 din Timişoara, precum şi grădiniţei şi şcolii primare din satul Ghirolt, comuna Aluniş, judeţul Cluj.

Comentarii

comentarii