Acasă Economic Iulius Group, premiat în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings

Iulius Group, premiat în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings

214
DISTRIBUIȚI

Trofeu Iulius Group - Forbes Best Office Buildings 2016Grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator și operator autohton de centre comerciale de tip mall și proiecte multifuncționale, care, pe segmentul office, deține la nivel național rețeaua de clădiri de birouri clasa A „United Business Center”, a fost premiat în cadrul celei de-a doua gale Forbes Best Office Buildings, desfășurată la finele săptămânii trecute, în București.

Distincția acordată Iulius Group este pentru „Cel mai relevant dezvoltator în piețele secundare”, având în operare aproximativ 80.000 de mp de spații office clasa A și alți 155.000 de mp în construcție, în marile orașe din afara Bucureștiului.
Evenimentul a fost organizat de Revista Forbes România, cu scopul de a premia dezvoltatorii clădirilor de birouri din țară și de a recunoaște abilitățile manageriale care se reflectă în strategia de business a acestora.
Brandul „United Business Center” va fi prezent şi la Timişoara, în ansamblul urbanistic Openville. Proiectul va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m şi 27 etaje).
Construcţia ansamblului a început în luna septembrie a anului trecut, cu lucrările la o primă clădire de birouri, de 18.000 mp. United Business Center 2 va fi finalizată în toamna acestui an, printre chiriaşi numărându-se Ness Software Engineering Services şi policlinica REGINA MARIA.

 

Comentarii

comentarii