Acasă Actualitate Iulius Mall Timişoara a decernat marele premiu – un Ford Kuga

Iulius Mall Timişoara a decernat marele premiu – un Ford Kuga

366
DISTRIBUIȚI

Sărbătorile de iarnă aduc bucurie, linişte sufletească şi multe daruri. Astfel la Iulius Mall Timişoara luna decembrie a fost foarte generoasă cu clienţii mall-ului, care au avut parte de frumoase experienţe de shopping într-un decor de basm. În cadrul tombolei „Moş Crăciun te invită la cumpărături” desfăşurată în perioada 5-24 decembrie 2009 au fost oferite numeroase cadouri celor ce au făcut cumpărături de minim 150 lei din Iulius Mall.
Mulţimea de taloane depuse în urna de la Centrul Informaţional au reflectat interesul clienţilor pentru premiile oferite: zilnic vouchere în valoare de 300 lei, săptămânal un sistem audio Bose Acoustimass şi marele premiu: un autoturism Ford Kuga.
Talonul câştigător pentru marele premiu a fost extras joi, 24 decembrie 2009 la ora 12.00, de către micuţa Lucia-Adina, în vârstă de 4 ani. Extragerea s-a efectuat în prezenţa reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Timiş, Iulius Mall Timişoara, precum şi un reprezentant al publicului participant.
Astfel, în Ajun de Crăciun domnişoara Pop Gabriela Raluca (28 ani) din Timişoara, a primit cel mai frumos cadou de până acum: un autoturism Ford Kuga.

Comentarii

comentarii