Acasă Actualitate Iulius Mall transformă cumpărăturile în dragoste

Iulius Mall transformă cumpărăturile în dragoste

447
DISTRIBUIȚI

Din 8 februarie şi până de Sfântul Valentin, Iulius Mall transformă cumpărăturile în dragoste. Peste 3.000 de premii instant vor fi acordate din toată inima la cumpărături de minim 100 de lei. Zilnic eşti răsplătit cu telefoane mobile, vouchere la salonul de coafură, cosmetice, răcoritoare sau dulciuri, iar pe 14 februarie poţi câştiga un week-end pentru 2 persoane la Veneţia. La Iulius Mall poţi să cumperi şi să te distrezi în acelaşi timp. Până pe 14 februarie se desfăşoară Maratonul Dragostei. Aleargă cât te ţin picioarele pentru iubirea ta şi câştigă premii pe bandă! În fiecare seară până de Sfântul Valentin, alergi între orele 17 şi 20, pe una dintre cele trei benzi amplasate la etaj, lângă magazinul Intersport. Din kilometru în kilometru te aşteaptă premii tentante. Doar recordmenii zilei intră în cursa din 14 februarie pentru o escapadă romantică la Budapesta.
Valentine’s Day este ziua în care dragostea pluteşte pretutindeni. A dărui cuiva inima ta exprimă cel mai nobil şi cel mai profund sentiment – dragostea. Vă invităm să participaţi în perioada 12 – 14 februarie în zona Sarra Blu, la prima ediţie a Târgului Best Valentine’s Day pentru a celebra această zi specială, prin produsele şi serviciile ce pot constitui un cadou perfect, ales din inimă.
În ziua când săgeata lui Cupidon ajunge la ţintă, pe 14 februarie, de la ora 16, îndrăgostiţii trebuie să facă 3 paşi la Iulius Mall pentru a se căsători… pentru o zi! Cuplurile vor trece prin probe inedite şi amuzante.
Primul pas: Cupidon. La etajul mall-ului lângă salonul Creativo se va desfăşura cea mai importantă dovadă a iubirii pe care v-o purtaţi: cucereşte-i inima cu un mesaj de la Cupidon.
Pasul următor: Porumbeii. Pentru că dragostea îţi dă aripi, dar este şi oarbă nimic nu poate fi mai frumos decât să demonstrezi afecţiunea oferindu-i un sărut… legat la ochi la etaj, lângă Diverta.
Pasul trei: Soacra. Mama iubitei tale trebuie să se asigure că puteţi face faţă la treburile casei. Gătitul şi micile reparaţii ale casei sunt provocările soacrei pentru a verifica dacă sunteţi un cuplu adevărat!
Felicitări! Inima încă vibrează puternic şi aţi făcut dovada dragostei voastre adevărate. Aşa că vă puteţi căsători! Mergeţi la “Starea Civilă”, la parter, lângă Mango şi veţi deveni soţi… pentru o zi.
Adolescenţa e tărâmul infinit al iubirii, iar liceul e decorul în care se nasc cele mai profunde şi de neuitat sentimente. Liceeni sunt cei ce exprimă cel mai liber şi frumos ceea ce simt, iar scena de la Iulius Mall, din zona Food Court e locul unde vor avea ocazia să facă acest lucru într-un concurs inedit, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.
Un cadou deosebit pentru el îl poate constitui o bijuterie, astfel că designerul Adrian Haiduc va prezenta colecţia de bijuterii pentru bărbaţi „Men on Fire”.
Toţi îndrăgostiţii ce vor petrece ziua iubirii în mall îşi vor putea exprima emoţiile pe acordurile muzicale ale piesei Slow Motion, dar şi ale altor cântece pe care trupa Play and Win le va interpreta pe scena de la Iulius Mall. Minirecitatul de cover-uri internaţionale interpretate de Muneer este o altă supriză oferită celor care iubesc.
Încă de luni, Iulius Mall te aşteaptă la cel mai distractiv şi bogat în premii Maraton al Dragostei! Înscrierile au început deja la Centrul Info, iar detalii se găsesc şi pe www.iuliusmall.com.

Comentarii

comentarii