Acasă Eveniment Jaf într-o parcare de pe autostrada A1

Jaf într-o parcare de pe autostrada A1

302
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 29 de ani a anunțat Poliția Orăștie, după ce luni, în jurul orei 2:30, în timp ce staționa în incinta unui spațiu de servicii amenajat pe autostrada A1 și se odihnea în cabina autoutilitarei de transport marfă, două persoane necunoscute i-au distras atenția şi i-au furat din cabina autoutilitarei o borsetă care conținea un portmoneu cu mai multe acte, carduri bancare și 500 de lire sterline.

După comiterea faptei, cei doi au plecat de la fața locului cu un autoturism. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, iar în urma cercetărilor au identificat doi tineri, în vârstă de 23 şi 25 de ani, ambii din judeţul Argeș.

„Unul dintre cei doi i-a atras atenţia şoferului cu privire la faptul că partea din spate a autoutilitarei a fost desfăcută şi i s-au sustras mai multe bunuri. În momentul în care şoferul a coborât din cabină, fără a asigura portierele, pentru a verifica informaţia respectivă, celălalt tânăr a pătruns în cabină şi i-a sustras borseta. Cei doi prezumtivi autori ai furtului au fost identificaţi de poliţişti cu sprijinul colegilor de la I.P.J. Sibiu pe autostrada A1, pe raza judeţului Sibiu, şi conduşi, în cursul nopţii trecute, la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Orăştie”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Cei doi şi-au recunoscut fapta, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. „Poliţiştii continuă cercetările, existând posibilitatea ca aceștia să mai fi comis fapte penale cu un mod de operare asemănător”, a informat IPJ Hunedoara, conform zhd.ro.

Comentarii

comentarii