Acasă Eveniment Jaf între rude, la Timişoara?

Jaf între rude, la Timişoara?

DISTRIBUIȚI

Hoţii au părăsit Timişoara cu 60.000 de euro şi două kilograme de aur
Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă după ce casa unui om de afaceri arab a fost spartă şi hoţii au plecat cu peste 60.000 de euro şi două kilograme de aur. Cu aproximativ două luni în urmă, în aceeaşi zonă, omul de faceri Dan Tripa era înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit. Deşi o amplă anchetă a fost demarată până acum, nu a fost reţinut niciun suspect de omor. Vecinii arabului jefuit cred acum că zona lor este cea mai periculoasă din oraş.

10.000 de lei pe capul spărgătorilor

Hoţii par să fi mers la pont şi surse din poliţie spun că unul dintre infractori ar fi chiar rudă cu omul de faceri jefuit. Arabul a pus 10.000 de lei recompensă pe capul hoţilor, dar surse din poliţie spun că hoţii sunt deja departe. Casa arabului a fost spartă când acesta se afla la plimbare împreună cu soţia şi copiii. Hoţii nu s-au complicat prea mult.
Au luat direct în spate seiful de 10 kilograme şi s-au făcut nevăzuţi. “Suntem pe urmele hoţilor. Nu dau termene, dar îi vom prinde. Nu văd nicio legătură între crima de pe Mureş şi acest jaf. În acest caz a fost vorba despre altceva”, spune Săndel Palade, şeful IPJ Timiş.
Omul de afaceri originar din Siria susţine că imediat după ce a depus reclamaţia la poliţie, a început să primească ameninţări anonime cu moartea, prin intermediul telefonului mobil. Victima crede că îi cunoaşte pe cei doi hoţi, care ar fi lucrat la magazinul unei rude de a sa.

Comentarii

comentarii