Acasă Eveniment Jaf la Bingo în Reşiţa

Jaf la Bingo în Reşiţa

DISTRIBUIȚI

Două persoane necunoscute cu cagule pe faţă au pătruns, sâmbătă seară, în sediul unui punct de lucru al societăţii Super Bingo Metropolis din Reşiţa, situat pe Aleea Tineretului nr. 1, şi au sustras, prin ameninţare cu un pistol şi un cuţit, suma de 80.000 de lei.
Banii proveneau din încasările vânzătorilor ambulanţi de bilete super bingo şi se aflau, la ora jafului, într-un seif.
În sediul firmei s-au aflat, la momentul jafului, patru persoane, respectiv administratorul firmei şi încă trei lucrători ai societăţii, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.
„Cei doi purtau haine negre şi cagule pe faţă. De asemenea, trebuie menţionat că administratorul societăţii este un cunoscător al armelor, iar din declaraţiile sale se pare că pistolul ar fi unul de jucărie”, a precizat Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.
Firma nu are pază, nu are sistem de camere video şi nici buton de panică, ci doar un sistem de alarmă contra efracţiilor, după cum a menţionat Adriana Beţa.
La toate ieşirile din municipiul Reşiţa şi pe arterele din judeţul Caraş-Severin au fost organizate filtre ale poliţiei, în speranţa că autorii jafului vor fi depistaţi în cel mai scurt timp.
Acest jaf armat vine după ce, pe 30 noiembrie şi 2 decembrie anul trecut, alte două au avut loc la Reşiţa, primul la o sucursala bancară, unde autorii au rămas în continuare nedescoperiţi, iar cel de-al doilea la un bar, cu jocuri mecanice, unde autorii au fost prinşi la câteva ore după eveniment.
 

Comentarii

comentarii