Acasă Actualitate “Jale”, la Filarmonica Banatul Timișoara! Manele live, cu Jador și Aza Dau...

“Jale”, la Filarmonica Banatul Timișoara! Manele live, cu Jador și Aza Dau Moda

DISTRIBUIȚI

Manelele vor urla la Filarmonica Banatul din Timișoara, cu doar câteva luni înainte de începerea anului Capitalei Culturale Europene. Instituția condusă de Ovidiu Andriș, directorul interimar numit de primarul Dominic Fritz, găzduiește acest ”eveniment” pe data de 17 mai. Dată la care vom putea spune că a murit cultura din Timișoara.

”Dragii mei, în cazul în care nu ați aflat încă, vă anunț că în luna mai vom avea concert de manele la Filarmonică- Jador și Aza Dau Moda!

Mai aveți timp suficient să cumpărați bilete, dat fiind faptul că data concertului este 17 mai 2022…!

Să-l felicităm cu această ocazie pe directorul interimar numit de Fritz, Ovidiu Andriș!

Mi se pare că acest eveniment este unul absolut deosebit, care îi face cinste noului director! Nici nu mai contează nelegalitățile făcute de primarul Fritz împotriva fostului director Ioan Garboni (constatate de instanță), sau faptul că după comiterea nelegalităților l-a numit director interimar tocmai pe cel care în procedura de concurs picase la testul dosarului (lipsă vechime)!

Cu perspectiva unor astfel de evenimente la Filarmonica Banatul, cu atât mai mult acum, în pragul proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii, putem sta liniștiți că useriștii vor “salva” inclusiv cultura timișoreană!”, spune consilierul local Roxana Iliescu.

UPDATE: Ca răspuns la articolele apărute recent în presă, Filarmonica Banatul a anunțat că nu va organiza și găzdui alte concerte în afara celor comunicate în mod oficial, pe site-ul instituției și pe platforma de Facebook.

”Informația despre susținerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiștii genului de manele în luna mai, este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor.

Ne rezervăm dreptul de a acționa în judecată orice organizator care se folosește de imaginea Filarmonicii Banatul fără un acord prealabil stabilit printr-un contract”, transmite Filarmonica Banatul.

Interesant este însă faptul că instituția nu a reacționat la anunțul de vânzare a biletelor pentru concertul de manele, ci doar la articolele de presă legate de acest subiect.

Comentarii

comentarii