Acasă Eveniment Jandarmeria Româna a anunțat că îi va sancţiona pe membrii şi simpatizanţii...

Jandarmeria Româna a anunțat că îi va sancţiona pe membrii şi simpatizanţii AUR care au intrat în Primăria Timișoara pentru neportul măştii de protecţie şi tulburarea liniştii publice

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Româna a reacționat după ce zeci de membrii şi simpatizanţi AUR, în frunte cu liderul George Simion, au intrat în Primăria Timişoara, în timp ce scandau lozinci la adresa edilului Dominic Fritz, cerând o audienţă la acesta.

”Astăzi, în jurul orei 14.30, aproximativ 20 de mebrii ai unui partid politic au pătruns în clădirea Primăriei Timişoara, pe o uşă din spatele cladirii destinată accesului publicului, pretinzând că doresc să se înscrie în audienţă. Accesul le-a fost permis de Politia Locala, dar imediat au tulburat liniştea, prin scandări şi zgomote puternice. Poliţiştii locali care asigurau respectarea regulilor de acces în instituţie i-au scos din cladire şi au sesizat elementele de dispozitiv ale Jandarmeriei, aflate în imediata apropiere, într-o misiune de asigurare a ordinii publice”, a transmis Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că persoanele au fost identificate şi urmează să fie sancţionate pentru neportul măştii de protecţie şi tulburarea liniştii publice.

”Precizăm ca Jandarmeria nu are atributii de paza a sediului Primăriei Timişoara si că jandarmii aflati in zona Primariei au  actionat imediat dupa ce au fost sesizaţi, au mai transmis jandarmii.

 

Comentarii

comentarii