Acasă Actualitate Jandarmii arădeni au reţinut doi urmăriţi generali

Jandarmii arădeni au reţinut doi urmăriţi generali

420
DISTRIBUIȚI

În urma misiunilor de menţinere a ordinii şi liniştii publice executate de jandarmii arădeni în zona gării C.F.R. Arad, în ultimele zile au fost prinşi doi bărbaţi daţi în urmărire naţională şi internaţională de „Biroul Interpol”.
Joi, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 2.00, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Pieţei Gării C.F.R din municipiul Arad,  a depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Cicîrlău, judeţul Maramureş, dat în urmărire naţională şi internaţională. În urma verificărilor efectuate de jandarmi în baza de date a Sistemului Informatic Naţional de Semnalări, s-a obţinut o semnalare pozitivă, adică acesta era căutat pentru a fi arestate în vederea extrădării. Jandarmii au constatat că bărbatul a fost dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş încă din data de 3 iunie 2010, fiind emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt din societăţi comerciale, totodată fiind emis şi un mandat de urmărire internaţională de către „Biroul Interpol”. După ce a fost reţinut, el a fost predat agenţilor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale.
Cu doar câteva ore înainte, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona aceeaşi zonă,  a depistat  un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Baraolt, judeţul Covasna, dat în urmărire naţională şi internaţională. Acesta a fost dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna din data de 12 aprilie 2010, fiind emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt din societăţi comerciale, totodată fiind emis şi un mandat de urmărire internaţională de către „Biroul Interpol”. Bărbatul a fost predat agenţilor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale.

Comentarii

comentarii