Acasă Eveniment Jandarmii au alungat mai mulţi zimbri care au intrat în gospodăriile oamenilor...

Jandarmii au alungat mai mulţi zimbri care au intrat în gospodăriile oamenilor din satul Ohaba

DISTRIBUIȚI

Jandarmii montani din Caraş-Severin au fost chemaţi să alunge mai mulţi zimbri care au intrat în gospodăriile oamenilor din satul Ohaba, comuna Cornereva. Animalele au fost îndepărtate cu semnale acustice. 

Locuitorii din satul Ohaba, judeţul Caraş-Severin, au sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a cere ajutor în îndepărtarea unor zimbri.

“Locuitorii din apropierea satului Ohaba au avut nevoie de sprijinul jandarmilor cărăşeni. În urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, jandarmii montani din cadrul Postului Băile Herculane au fost solicitaţi pe raza comunei Cornereva, deoarece mai mulţi zimbri au intrat în gospodăriile oamenilor”, transmite Jandarmeria Caraş-Severin.

Animalele au fost alungate până la liziera pădurii.

“Jandarmii montani ajunşi la faţa locului au reuşit să îndepărteze animalele din zona gospodăriilor, folosind mijloacele acustice, până la liziera pădurii, după care au solicitat sprijinul reprezentaţiilor ONG-ului care se ocupă de protejarea zimbrilor. Animalele au fost preluate de aceştia şi au fost readuse în habitatul natural, departe de zonele locuite”, mai transmite Jandarmeria.

Echipa de intervenţie a mai rămas în zonă, asigurând perimetrul pentru siguranţa locuitorilor.

Comentarii

comentarii