Acasă Eveniment Jandarmii au salvat o femeie care se așezase pe calea ferată, cu...

Jandarmii au salvat o femeie care se așezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor

417
DISTRIBUIȚI

Linie cale ferata

 Jandarmii care patrulau în cartierul Schela Cladovei din Drobeta Turnu Severin au reuşit să salveze în ultimul moment o femeie de 75 de ani care, copleșită de necazuri, se aşezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor, relatează Agerpres, care citează un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Femeia plângea şi era dezorientată, iar jandarmii au îndepărtat-o de pe șina de cale ferată cu puţin timp înainte să fie lovită de trenul care venea cu viteză.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid”, menționează comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Printre lacrimi, femeia le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să-şi curme suferinţa.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgenţă pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat. Ulterior, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceştia şi condusă în siguranţă acasă, informează IJJ Mehedinţi.

Comentarii

comentarii